Délity Karosszéria - Minden egy helyen!

DÉLITY KAROSSZÉRIA - GYORSSZERVÍZ

"Teljes-körű gépjármű javítás és ügyintézés A-Z-ig" 

750 nm-en, 2 telephelyen, 15 autóbeálló, 2 húzatópad, 3D futóműállító, fényezőkamra, ügyfélparkoló, klimatizált ügyfélváró, legmodernebb technológia. Teljes körű szolgáltatások! 0-24h autómentés, helyszíni kárfelvétel és teljes körű biztosítási ügyintézés, valamennyi típusú gépjármű javítása, bérautó, csereautó, alkatrész értékesítés,  jogi tanácsadás...

Cégünk profilja a baleset bekövetkezte utáni autómentéstől a kifogástalanul helyre hozott gépjármű átadásáig terjedő minden tevékenységet átölel. Vállaljuk minden típusú személygépkocsi, kisteherautó teljeskörű karosszéria javítását, fényezését és szervizelését. Célunk hogy hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel így nem csak a nagy, hanem a kis javítási munkákat is körültekintő odafigyeléssel, nagy gondossággal végezzük el.

A kárfelvételtől kezdve a fényezésig minden a mi gondunk, a megrendelőnek csak át kell vennie a megjavított gépjárművet. Ha bármilyen tervezhető, vagy előre nem látott problémával találkozik, csak egy telefonhívásába kerül, és máris biztos kezekben tudhatja autóját.

Önnek csupán egyetlen dolga van, újra élveznie autója kényelmét!

Hívjon bennünket!

Polírozás

Idővel autójának lakkrétege karcossá válik, elveszíti fényét. A szennyeződések, az időjárási körülmények, a nap UV-sugarai tompítják, károsítják autója fényezését. Bár rendszeres ápolással megőrizheti, óvhatja gépkocsijának esztétikai értékét, egy professzionális felületpolírozás esetenként szinte újjá tudja varázsolni autója fényezését, visszaadva annak eredeti csillogását.

Önrész átvállalása

Amennyiben casco biztosítása terhére a javítást nálunk végezteti, a fix önrészt átvállaljuk! (max. a javítási számla 10%-áig!)

Csereautó akár ingyen!

A javítás időtartamára igény esetén csereautót biztosítunk, ami rendkívül kedvezményes áron (már napi 3 999 Ft-tól), sőt, akár díjmentesen is igénybe vehet. A csereautó napidíjak a szerviz számla összegétől függően az alábbiak szerint alakulnak:                                       

Szerviz számla összege napi díj Ft
0 - 100 000 Ft+ÁFA 3 999 Ft/nap+ÁFA
100 001 - 200 000 Ft+ÁFA 2 999 Ft/nap+ÁFA
200 001 - 300 000 Ft+ÁFA 1 999 Ft/nap+ÁFA
300 001 - 500 000 Ft+ÁFA 999 Ft/nap+ÁFA
500 000 Ft+ÁFA -felett Ft/nap

Egy javítás alkalmával a két akció (önrész átvállalása, illetve kedvezményes csereautó) közül csak az egyik vehető igénybe.