Termékek

Traffipaxjelzők és blokkolók :

A traffipaxvédelmi rendszerek között több alkategóriát is megkülönböztetünk, vannak, amelyek blokkolják is a mérést (lézerblokkolók), amelyek jelzik a valós mérést (lézerdetektor, mobil radar- és lézerdetektorok, beépített radardetektorok), illetve olyanok is, amelyek beépített adatbázis és GPS koordináták alapján jelzik a gyakori sebességmérő pontokat és a telepített kamerákat (radardetektor adatbázissal).

Blinder

Ülésfűtés és ülésmasszázs:

Az Ön kényelméért fűtés-hűtés és masszázs

Az ülésfűtés éppen olyan hasznos és kellemes tartozéka egy autónak, mint az utóbbi években már szinte kötelező extrává váló klímaberendezés, de sokan utólag kezdik el hiányolni Kiyo VH35 ülésfűtés és hűtés 1 üléshez, 5 fokozatú fűtés, 3 fokozatú hűtés

Xenonszettek és xenon izzók :

Lásson az éjszakában !!! A balesetek 60%-a a rossz látási viszonyok miatt történik  A jobb láthatóság és látás megkönnyítésére a legjobb megoldás a xenon "izzóval" ellátott fényszóró.

Tolatóradarok és tolatókamerák :

A parkolást segítő rendszerek megkönnyítik és biztonságosabbá teszik a mindennapos parkolási manővereket

Design :

Ügyfeleink fényezéssel kapcsolatos egyedi igényeit, különleges személyes elképzeléseit megvalósítjuk.

Polírozás

Idővel autójának lakkrétege karcossá válik, elveszíti fényét. A szennyeződések, az időjárási körülmények, a nap UV-sugarai tompítják, károsítják autója fényezését. Bár rendszeres ápolással megőrizheti, óvhatja gépkocsijának esztétikai értékét, egy professzionális felületpolírozás esetenként szinte újjá tudja varázsolni autója fényezését, visszaadva annak eredeti csillogását.

Önrész átvállalása

Amennyiben casco biztosítása terhére a javítást nálunk végezteti, a fix önrészt átvállaljuk! (max. a javítási számla 10%-áig!)

Csereautó akár ingyen!

A javítás időtartamára igény esetén csereautót biztosítunk, ami rendkívül kedvezményes áron (már napi 3 999 Ft-tól), sőt, akár díjmentesen is igénybe vehet. A csereautó napidíjak a szerviz számla összegétől függően az alábbiak szerint alakulnak:                                       

Szerviz számla összege napi díj Ft
0 - 100 000 Ft+ÁFA 3 999 Ft/nap+ÁFA
100 001 - 200 000 Ft+ÁFA 2 999 Ft/nap+ÁFA
200 001 - 300 000 Ft+ÁFA 1 999 Ft/nap+ÁFA
300 001 - 500 000 Ft+ÁFA 999 Ft/nap+ÁFA
500 000 Ft+ÁFA -felett Ft/nap

Egy javítás alkalmával a két akció (önrész átvállalása, illetve kedvezményes csereautó) közül csak az egyik vehető igénybe.