Horpadás javítás

Mindenkit bosszantják az apró horpadások,másik autó ajtajának rányitása,bevásárló kocsi okozta horpadás, rácsapódó kapu-garázsajtó, lehulló faág, vagy dió, gesztenye..okozta felületi horpadások.

Többé nem kell aggódnia a horpadásoktól teli autója miatt.

Ezek és az ehhez hasonló apró sérülések a legbosszantóbbak, mivel csupán költséges és hosszadalmas újrafényezéssel voltak javíthatóak, EDDIG!

Az eljárással nyomtalanul eltüntethetőek azok a horpadások, melyek során nem keletkezett maradandó sérülés a fényezésen, függetlenül attól hogy acél vagy alumínium karosszériáról van-e szó.

Az alkalmazott technológia segítségével az enyhe horpadások az eddig szokásos költségek töredékéért, minimális idő alatt, gyorsan és a fényezés károsodása nélkül tökéletesen javíthatók GARANCIÁVAL! Nagyon fontos, hogy jogosan feltételezik egy újrafényezett autóról, hogy törött volt és nem egy kis esztétikai hiba, horpadás miatt lett fényezve. De a keletkezett horpadás fényezés nélküli technológiánkkal történő kijavítása esetén az Ön autója nem szenved értékcsökkenést, például autójának egy későbbi eladásakor!

Jégverés :

A jégverés okozta sérülések nyomtalanul eltüntethetőek az autó teljes felszínéről fényezés nélküli eljárásunkkal, mivel ezen sérüléstípus esetében a fényezés nem károsodik. Függetlenül attól hogy acél vagy alumínium karosszériáról van-e szó, az autó teljes felülete eredeti állapotába állítható vissza, méghozzá költséges és időigényes FÉNYEZÉS NÉLKÜL! Az alkalmazott technológia segítségével a jégverés okozta horpadások az eddig szokásos költségek töredékéért, minimális idő alatt, gyorsan és a fényezés károsodása nélkül tökéletesen javíthatók GARANCIÁVAL! Egy újrafényezett autóról jogosan feltételezik, hogy törött volt és nem esztétikai hiba miatt lett fényezve, főleg jégverés esetén, mely jellemzően az autó minden egyes elemében kárt tud okozni. De a jégverést szenvedett autó fényezés nélküli technológiánkkal történő kijavítása esetén az Ön autója nem szenved értékcsökkenést, például autójának egy későbbi eladásakor!

Eljárásunk BIZTOSÍTÓK ÁLTAL ELISMERT javítási technológia, ezáltal akár százezrek is megspórolhatóak egy közép- vagy felső kategóriás autó CASCO-s javításakor vállalt önrész kifizetéséből!

Polírozás

Idővel autójának lakkrétege karcossá válik, elveszíti fényét. A szennyeződések, az időjárási körülmények, a nap UV-sugarai tompítják, károsítják autója fényezését. Bár rendszeres ápolással megőrizheti, óvhatja gépkocsijának esztétikai értékét, egy professzionális felületpolírozás esetenként szinte újjá tudja varázsolni autója fényezését, visszaadva annak eredeti csillogását.

Önrész átvállalása

Amennyiben casco biztosítása terhére a javítást nálunk végezteti, a fix önrészt átvállaljuk! (max. a javítási számla 10%-áig!)

Csereautó akár ingyen!

A javítás időtartamára igény esetén csereautót biztosítunk, ami rendkívül kedvezményes áron (már napi 3 999 Ft-tól), sőt, akár díjmentesen is igénybe vehet. A csereautó napidíjak a szerviz számla összegétől függően az alábbiak szerint alakulnak:                                       

Szerviz számla összege napi díj Ft
0 - 100 000 Ft+ÁFA 3 999 Ft/nap+ÁFA
100 001 - 200 000 Ft+ÁFA 2 999 Ft/nap+ÁFA
200 001 - 300 000 Ft+ÁFA 1 999 Ft/nap+ÁFA
300 001 - 500 000 Ft+ÁFA 999 Ft/nap+ÁFA
500 000 Ft+ÁFA -felett Ft/nap

Egy javítás alkalmával a két akció (önrész átvállalása, illetve kedvezményes csereautó) közül csak az egyik vehető igénybe.